• Hlavné jedlá
  • Dezerty
  • Chuťovky
  • Šaláty
  • Pečivo a chlieb
  • Zdravé tipy
  • Babkine rady
  • Hlavné jedlá
  • Dezerty
  • Chuťovky
  • Šaláty
  • Pečivo a chlieb
  • Zdravé tipy
  • Babkine rady
Žiadny výsledok
Zobraziť všetky výsledky
radyodbabky.sk
Žiadny výsledok
Zobraziť všetky výsledky
Home Chuťovky

Chrumkavý zázrak: Najlepší syrový opečený sendvič hotový za pár minút!

podľa Dominika
14. septembra 2024
v Chuťovky
0 0
Syrový sendvič

Syrový sendvič

0
SHARES
107
VIEWS
Zdieľaj FacebookZdieľaj na WhatsApp

Syrový sendvič, ktorý je chrumkavý zvonku a plný roztaveného syra vo vnútri, je presne to, čo potrebujete pre rýchle a lahodné občerstvenie! Navyše, s týmto receptom ho pripravíte za pár minút. Prekvapte svoje chuťové poháriky týmto jedinečným zážitkom, ktorý si zamilujete už pri prvom zahryznutí.

Ak hľadáte rýchly a jednoduchý spôsob, ako uspokojiť svoju chuť na niečo výnimočné, tento chrumkavý syrový zázrak je tou správnou voľbou. Opečený sendvič, ktorý kombinuje lahodný syr a chrumkavý chlieb, vás ohromí svojou jednoduchosťou a úžasnou chuťou. Pripravte si ho hneď teraz a uvidíte, že dobré jedlo nemusí byť zložité!

Najlepší syrový opečený sendvič

Ingrediencie:

  • 2 krajce kváskového chleba, nakrájané na hrúbku 1,3 – 1,5 cm
  • 30 g (2 polievkové lyžice) masla
  • 1/3 šálky nastrúhaného syra čedar alebo gouda (alebo iného syra podľa výberu)
  • 230 g (1/3 šálky) nastrúhanej mozzarelly

Postup prípravy:

  1. Najprv oba krajce chleba z oboch strán natrite maslom.
  2. Potom rozohrejte panvicu na stredne nízku teplotu (bez pridania oleja alebo masla). Vložte oba krajce chleba na panvicu a jemne ich opekajte približne 1 minútu, aby sa prehriali a vytvorila sa svetlá kôrka.
  3. Následne otočte jeden krajec chleba. Na opečenú stranu rovnomerne nasypte nastrúhaný syr čedar a potom mozzarellu.
  4. Ďalej položte druhý krajec chleba navrch tak, aby horúca opečená strana bola v kontakte so syrom.
  5. Pokračujte pečením sendviča približne 3 minúty, alebo kým chlieb nie je rovnomerne zlatistý a chrumkavý. Občas ho jemne pritlačte varechou. Ak chlieb hnedne príliš rýchlo, znížte teplotu alebo na chvíľu odstavte panvicu z ohňa.
  6. Potom sendvič opatrne otočte a pečte z druhej strany ďalšie 3 minúty, alebo kým chlieb nezozlatne a syr sa krásne neroztopí.
  7. Nakoniec preneste hotový sendvič na dosku na krájanie. Jedným rýchlym pohybom ho rozrežte na polovicu, obdivujte ťahajúci sa roztopený syr a hneď si vychutnajte túto lahodnú pochúťku!

Tipy:

  • Experimentujte s rôznymi syrmi – použite kombináciu cheddar, mozzarella alebo gouda pre intenzívnejšiu chuť.
  • Pridajte bylinky – čerstvá bazalka alebo tymian dodajú sendviču extra arómu.
  • Použite kvalitný chlieb – celozrnný alebo kváskový chlieb zvýši chuťový zážitok

Najlepší syrový opečený sendvič- Video recept:

Tento syrový sendvič je ideálnym riešením pre každého, kto túži po rýchlom a chutnom jedle. S jeho prípravou strávite len pár minút, ale chuť vás bude sprevádzať oveľa dlhšie. Neváhajte a vyskúšajte tento chrumkavý syrový zázrak, ktorý sa určite stane vaším obľúbeným receptom pre každú príležitosť. Tak prečo čakať? Pustite sa do prípravy hneď teraz!

Súvisiace články:

Chrumkavé klenoty: Domáce krekry so sezamom a morskou soľou, ktoré si vás získajú!

Najvláčnejšie lievance na svete: Raňajky, ktoré si zamilujete!

Domáce syrové hranolky : Chrumkavé a hotové za pár minút, ktorým neodoláte!


Tento článok je výsledkom inšpirácie, ktorú sme načerpali z YouTube kanála RecipeTin Eats

Značky: chrumkavý sendvičjednoduché občerstvenienajlepší sendvičopečený sendvičrýchly receptsyrový sendvičsyrový zázrak
Predchádzajúci príspevok

Chrumkavé klenoty: Domáce krekry so sezamom a morskou soľou, ktoré si vás získajú!

Ďalší príspevok

Božský francúzsky vanilkový puding: Najlepší pod slnkom!

Dominika

Dominika

Ďalší príspevok
Francúzsky vanilkový puding

Božský francúzsky vanilkový puding: Najlepší pod slnkom!

Pridaj komentár Zrušiť odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Popular

  • domáci chlebík

    Rýchly domáci chlebík (bez kysnutia)

    0 zdieľaní
    zdieľať 0 Tweetujte 0
  • Nemecký jablkový koláč (recept z roku 1894)

    0 zdieľaní
    zdieľať 0 Tweetujte 0
  • Ľahká jahodová pena (ako od babičky)

    0 zdieľaní
    zdieľať 0 Tweetujte 0
  • Čerešňová šťava bez cukru a konzervantov

    0 zdieľaní
    zdieľať 0 Tweetujte 0
  • Pečená krkovička na kapuste so šampiňónovou omáčkou

    0 zdieľaní
    zdieľať 0 Tweetujte 0
  • Nepečený čokoládový koláč (za pár minút)

    0 zdieľaní
    zdieľať 0 Tweetujte 0
  • Domov
  • Používanie súborov cookies
  • Zásady ochrany osobných údajov
  • Podmienky používania (Terms of Service)
  • Kontakt
  • Reklama

© 2024 radyodbabky.sk - Všetky práva vyhradené.

Vitajte späť!

Prihláste sa do svojho účtu nižšie

Zabudli ste heslo?

Získajte svoje heslo

Ak chcete obnoviť heslo, zadajte svoje používateľské meno alebo e-mailovú adresu.

Prihláste sa
Žiadny výsledok
Zobraziť všetky výsledky
  • Hlavné jedlá
  • Dezerty
  • Chuťovky
  • Šaláty
  • Pečivo a chlieb
  • Zdravé tipy
  • Babkine rady

© 2024 radyodbabky.sk - Všetky práva vyhradené.