• Hlavné jedlá
  • Dezerty
  • Chuťovky
  • Šaláty
  • Pečivo a chlieb
  • Zdravé tipy
  • Babkine rady
  • Hlavné jedlá
  • Dezerty
  • Chuťovky
  • Šaláty
  • Pečivo a chlieb
  • Zdravé tipy
  • Babkine rady
Žiadny výsledok
Zobraziť všetky výsledky
radyodbabky.sk
Žiadny výsledok
Zobraziť všetky výsledky
Home Chuťovky

Rýchle pizzové pečivo pre návštevu: Najlahodnejšie, aké som kedy jedol! Hostia budú nadšení!

podľa Stanka
13. augusta 2024
v Chuťovky
0 0
Rýchle pizzové pečivo

Rýchle pizzové pečivo

0
SHARES
398
VIEWS
Zdieľaj FacebookZdieľaj na WhatsApp

Rýchle pizzové pečivo je skvelou voľbou pre nečakané návštevy alebo chutnú pochúťku kedykoľvek počas dňa. Pripraví ho aj začiatočník a výsledok vždy poteší chuťové poháriky.

Tento recept na pizzové pečivo je rýchly, jednoduchý a predsa delikátny. Doprajte si zábavu pri pečení a prekvapte hostí týmto lahodným pokrmom, ktorý si zamiluje celá rodina.

Rýchle pizzové pečivo

Ingrediencie:

Cesto:

  • 1 polievková lyžica kryštálového cukru (20 gramov)
  • 1 polievková lyžica suchého droždia (10 gramov)
  • 1 čajová lyžička soli (8 gramov)
  • 2,5 šálky teplej vody (500 ml)
  • 60 ml rastlinného oleja
  • 7 šálok múky (840 gramov)

Plnka:

  • 2 polievkové lyžice paradajkovej pasty (80 gramov)
  • 100 gramov strúhaného syru čedar
  • Petržlenová vňať, nasekaná
  • 20 gramov masla
  • 50 ml oleja

Postup prípravy:

  1. Príprava cesta:
    • V miske zmiešajte 1 polievkovú lyžicu kryštálového cukru, 1 polievkovú lyžicu suchého droždia a 1 čajovú lyžičku soli.
    • Pridajte 2,5 šálky teplej vody a 60 ml rastlinného oleja. Dobre premiešajte.
    • Postupne pridávajte 7 šálok múky a miešajte vareškou, kým sa nevytvorí cesto.
    • Odstráňte varešku a cesto mieste rukami niekoľko minút, až kým nebude mäkké a hladké.
    • Na dno misky nalejte rastlinný olej, aby sa cesto neprilepilo pri kysnutí.
    • Zakryte misku fóliou a nechajte cesto kysnúť 30 minút.
  2. Príprava buchtičiek:
    • Po 30 minútach premieste cesto, aby sa vytlačil vzduch a položte ho na dosku vysypanú múkou.
    • Cesto rozdeľte na 6 rovnakých častí a vyformujte z nich buchtičky.
    • Zakryte buchtičky, aby sa nevysušili.
    • Každú buchtičku vyvaľkajte na tenký plát.
  3. Plnenie a tvarovanie:
    • Na každú rozvaľkanú buchtičku natrite paradajkovú pastu, posypte strúhaným syrom a nasekanou petržlenovou vňaťou.
    • Zabaľte do tvaru rolky a pozdĺžne prerežte.
    • Položte jednu časť na druhú a pretočte (podľa videa).
    • Potrite maslom a poukladajte na plech pokrytý papierom na pečenie.
    • Postupujte rovnako s ostatnými buchtičkami.
  4. Pečenie:
    • Nakrájajte plnené buchtičky na požadovanú veľkosť.
    • Nechajte ich 10 minút odpočívať.
    • Pečte v predhriatej rúre na 180 °C po dobu 25-30 minút, až kým nebudú zlatisté.

Servírovanie:

Po upečení nechajte buchtičky mierne vychladnúť a potom ich môžete podávať. Sú výborné teplé, ale aj studené. Prajem dobrú chuť!

Tipy:

  • Použite namiesto čedaru váš obľúbený syr.
  • Pridajte k plnke šunku alebo klobásu pre extra chuť.
  • Pre aromatickejšiu chuť pridajte do cesta sušené bylinky.

Rýchle pizzové pečivo – Video recept:

Pizzové pečivo je univerzálne a kreatívne jedlo, ktoré sa dá prispôsobiť podľa vašich chutí a dostupných surovín. Experimentujte s rôznymi druhmi syrov a dochucovadiel pre ešte zaujímavejšie výsledky.

Súvisiace články:

Najlepšie domáce pizza cesto: Hotové do 45 minút!

Chrumkavé cuketové čipsy: Zdravá pochúťka za pár minút!

Paradajky plnené vajíčkami a syrom: Najjednoduchšie pohostenie pre hostí za 10 minút


Tento článok je výsledkom inšpirácie, ktorú sme načerpali z YouTube kanála PRATİK YEMEKLER

Značky: domáce pečeniejednoduché jedlopizzové pečivorecepty pre návštevyrýchly recept
Predchádzajúci príspevok

Lahodné kalerábové placky so zeleninou a syrom: Perfektný recept na rýchlu a chutnú večeru!

Ďalší príspevok

Najlepšie bryndzovo-smotanové halušky so slaninkou podľa babky Stanky

Stanka

Stanka

Ďalší príspevok
Bryndzovo-smotanové halušky so slaninkou

Najlepšie bryndzovo-smotanové halušky so slaninkou podľa babky Stanky

Pridaj komentár Zrušiť odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Popular

  • domáci chlebík

    Rýchly domáci chlebík (bez kysnutia)

    0 zdieľaní
    zdieľať 0 Tweetujte 0
  • Nemecký jablkový koláč (recept z roku 1894)

    0 zdieľaní
    zdieľať 0 Tweetujte 0
  • Ľahká jahodová pena (ako od babičky)

    0 zdieľaní
    zdieľať 0 Tweetujte 0
  • Čerešňová šťava bez cukru a konzervantov

    0 zdieľaní
    zdieľať 0 Tweetujte 0
  • Pečená krkovička na kapuste so šampiňónovou omáčkou

    0 zdieľaní
    zdieľať 0 Tweetujte 0
  • Nepečený čokoládový koláč (za pár minút)

    0 zdieľaní
    zdieľať 0 Tweetujte 0
  • Domov
  • Používanie súborov cookies
  • Zásady ochrany osobných údajov
  • Podmienky používania (Terms of Service)
  • Kontakt
  • Reklama

© 2024 radyodbabky.sk - Všetky práva vyhradené.

Vitajte späť!

Prihláste sa do svojho účtu nižšie

Zabudli ste heslo?

Získajte svoje heslo

Ak chcete obnoviť heslo, zadajte svoje používateľské meno alebo e-mailovú adresu.

Prihláste sa
Žiadny výsledok
Zobraziť všetky výsledky
  • Hlavné jedlá
  • Dezerty
  • Chuťovky
  • Šaláty
  • Pečivo a chlieb
  • Zdravé tipy
  • Babkine rady

© 2024 radyodbabky.sk - Všetky práva vyhradené.