• Hlavné jedlá
  • Dezerty
  • Chuťovky
  • Šaláty
  • Pečivo a chlieb
  • Zdravé tipy
  • Babkine rady
  • Hlavné jedlá
  • Dezerty
  • Chuťovky
  • Šaláty
  • Pečivo a chlieb
  • Zdravé tipy
  • Babkine rady
Žiadny výsledok
Zobraziť všetky výsledky
radyodbabky.sk
Žiadny výsledok
Zobraziť všetky výsledky
Home Chuťovky

Najjemnejší raňajkový syrový chlebík plnený kuracím mäsom: Neodolateľne mäkučký a plný lahodného syra, ideálny na ráno!

podľa Dominika
27. septembra 2024
v Chuťovky
0 0
Syrový chlebík

Syrový chlebík

0
SHARES
98
VIEWS
Zdieľaj FacebookZdieľaj na WhatsApp

Raňajkový syrový chlebík plnený kuracím mäsom je presne to, čo potrebujete na začiatok vášho dňa. Tento mäkučký, lahodný a plný syra chlebík, ktorý zvládne každý, vám okamžite pripomenie domáce raňajky, aké pripravovala stará mama. Zatiaľ čo sa cesto smaží do zlatista, sýty syr sa jemne rozteká a kuracie kúsky dodávajú tomuto chlebíku nezameniteľnú chuť. Určite sa stanú vaším obľúbeným raňajkovým jedlom!


Tento raňajkový syrový chlebík je ideálny na rýchlu prípravu. Vychutnáte si jemné cesto plné chrumkavých kúskov kuracieho mäsa a lahodného roztečeného syra. Každý kúsok je plný lásky a pohody, rovnako ako tie, ktoré piekla vaša babička. Už len vôňa vám navodí pocit domova a šťastných raňajok!

Najjemnejší raňajkový syrový chlebík plnený kuracím mäsom

Ingrediencie:

  • 2 krajce chleba
  • 4 polievkové lyžice hladkej múky
  • 1 vajce
  • štipka soli
  • čierne korenie (podľa chuti)
  • 120 ml plnotučného mlieka
  • 4 plátky kuracieho mäsa (predvarené a nakrájané na malé kúsky)
  • 4 plátky syra

Postup prípravy:

  1. Rozrežte chlieb na štyri malé kúsky.
  2. Zmiešajte múku, vajce, soľ a čierne korenie v miske.
  3. Postupne prilievajte mlieko a miešajte, až kým nezískate hladké cesto.
  4. Rozdeľte plátky syra na menšie kúsky, ktoré sa zmestia na chlieb.
  5. Predvarené kuracie mäso nakrájajte na malé kúsky.
  6. Každý kúsok chleba namočte do pripravenej cestíčkovej zmesi.
  7. Na miernom ohni smažte každý kúsok chleba, až kým nezíska zlatohnedú farbu na všetkých stranách.
  8. Po upečení nechajte chlieb mierne vychladnúť pred podávaním.

Dobrú chuť!

Tipy:

  • Pre tú najlepšiu chuť používajte kvalitný, tvrdý syr, napríklad čedar alebo goudu. Môžete si pridať aj rôzne druhy syrov pre bohatšiu chuť.
  • Cesto by malo byť mäkké a ľahko spracovateľné. Prílišné miesenie ho môže spraviť tvrdým.
  • Po upečení nechajte chlebík trošku vychladnúť, aby sa syr vnútri pekne usadil. Chlebík si zachová svoju jemnosť a bude sa ľahšie krájať.

Video recept:

Tento najjemnejší syrový chlebík plnený kuracím mäsom je dokonalý nielen na raňajky, ale aj ako ľahký obed alebo chutná večera. Plný lahodného syra a jemného kuracieho mäsa, tento chlebík vám dodá energiu a radosť na celý deň. Uistite sa, že si ho pripravíte čo najskôr – určite nebudete ľutovať!

Súvisiace články:

Jednoduché Nutellové buchtičky len z 1 vajíčka: Sladký dezert, ktorý zvládne každý!

Najchrumkavejšia slaninka z rúry: Dokonalý spôsob prípravy bez neporiadku a s lahodným tukom na vajíčka!

Najlepšie kávové sušienky z 1 vajíčka a pár ingrediencií: Jednoduchý a lahodný recept pre milovníkov kávy!

Ak sa vám tento recept páčil, nezabudnite ho zdieľať s priateľmi a prihlásiť sa na odber ďalších jednoduchých a chutných receptov! Prajeme vám príjemné varenie a dobrú chuť.


Tento článok je výsledkom inšpirácie, ktorú sme načerpali z YouTube kanála BakingApple

Značky: domáce pečeniejednoduchý receptjemný chlieblahodný syrraňajkový chliebraňajkysyrový chlebík
Predchádzajúci príspevok

Mini veterníky plnené vanilkovým krémom a šľahačkou: Jemná pochúťka ako od starej mamy!

Ďalší príspevok

Odčervenie psa: Ako často a prečo je také dôležité?

Dominika

Dominika

Ďalší príspevok
Odčervenie psa

Odčervenie psa: Ako často a prečo je také dôležité?

Pridaj komentár Zrušiť odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Popular

  • domáci chlebík

    Rýchly domáci chlebík (bez kysnutia)

    0 zdieľaní
    zdieľať 0 Tweetujte 0
  • Nemecký jablkový koláč (recept z roku 1894)

    0 zdieľaní
    zdieľať 0 Tweetujte 0
  • Ľahká jahodová pena (ako od babičky)

    0 zdieľaní
    zdieľať 0 Tweetujte 0
  • Čerešňová šťava bez cukru a konzervantov

    0 zdieľaní
    zdieľať 0 Tweetujte 0
  • Pečená krkovička na kapuste so šampiňónovou omáčkou

    0 zdieľaní
    zdieľať 0 Tweetujte 0
  • Nepečený čokoládový koláč (za pár minút)

    0 zdieľaní
    zdieľať 0 Tweetujte 0
  • Domov
  • Používanie súborov cookies
  • Zásady ochrany osobných údajov
  • Podmienky používania (Terms of Service)
  • Kontakt
  • Reklama

© 2024 radyodbabky.sk - Všetky práva vyhradené.

Vitajte späť!

Prihláste sa do svojho účtu nižšie

Zabudli ste heslo?

Získajte svoje heslo

Ak chcete obnoviť heslo, zadajte svoje používateľské meno alebo e-mailovú adresu.

Prihláste sa
Žiadny výsledok
Zobraziť všetky výsledky
  • Hlavné jedlá
  • Dezerty
  • Chuťovky
  • Šaláty
  • Pečivo a chlieb
  • Zdravé tipy
  • Babkine rady

© 2024 radyodbabky.sk - Všetky práva vyhradené.