• Hlavné jedlá
  • Dezerty
  • Chuťovky
  • Šaláty
  • Pečivo a chlieb
  • Zdravé tipy
  • Babkine rady
  • Hlavné jedlá
  • Dezerty
  • Chuťovky
  • Šaláty
  • Pečivo a chlieb
  • Zdravé tipy
  • Babkine rady
Žiadny výsledok
Zobraziť všetky výsledky
radyodbabky.sk
Žiadny výsledok
Zobraziť všetky výsledky
Home Hlavné jedlá

Cestoviny s chorizom za 15 minút: Jednoduchý recept na cestoviny

podľa Dominika
17. septembra 2024
v Hlavné jedlá
0 0
Cestoviny s chorizom

Cestoviny s chorizom

0
SHARES
60
VIEWS
Zdieľaj FacebookZdieľaj na WhatsApp

Cestoviny s chorizom sú rýchly a chutný pokrm, ktorý si zamilujete už po prvom súste. Objavte, ako si tento jednoduchý recept pripraviť len za 15 minút!

Ak hľadáte spôsob, ako pripraviť lahodnú večeru bez zdĺhavého varenia, ste na správnom mieste. Pokračujte v čítaní a zistite, ako na to.

Cestoviny s chorizom

Ingrediencie:

  • 250 g cestovín
  • 500 ml paradajkovej passatty (paradajkové pyré alebo pasírované paradajky)
  • 300 ml smotany na varenie
  • 110 g chorizo klobásy
  • 1 červená cibuľa
  • 2 strúčiky cesnaku
  • 2 čajové lyžičky sladkej papriky
  • 1/2 čajovej lyžičky sušeného rozmarínu (alebo 1 čajovú lyžičku čerstvého)
  • Malá hrsť nasekanej petržlenovej vňate
  • Soľ a korenie podľa chuti
  • Syr na strúhanie (voliteľné)

Postup prípravy:

  1. Najprv položte veľký hrniec s osolenou vodou na sporák a priveďte ju do varu.
  2. Medzitým odstráňte obal z chorizo klobásy a nakrájajte ju na kolieska hrubé približne 3 mm.
  3. Potom ošúpte a najemno nakrájajte červenú cibuľu a nasekajte alebo pretlačte cesnak.
  4. Keď voda začne vrieť, pridajte cestoviny a uvarte ich podľa návodu na obale.
  5. Zatiaľ rozohrejte panvicu na strednú teplotu a pridajte chorizo, aby sa tuk roztopil a klobása sa jemne opiekla.
  6. Akonáhle sa tuk uvoľní, pridajte nakrájanú cibuľu so štipkou soli a varte 3 až 5 minút, kým cibuľa nezmäkne.
  7. Následne pridajte cesnak, sušený rozmarín a sladkú papriku; varte ďalšie 2 minúty.
  8. Potom pridajte paradajkovú passatu a priveďte ju k varu. Pridajte smotanu a varte 5 minút, aby sa omáčka zredukovala a zhustla.
  9. Medzitým skontrolujte cestoviny; ak sú uvarené, ochutnajte omáčku a podľa potreby dochuťte soľou a korením.
  10. Pomocou dierkovanej lyžice preneste cestoviny priamo do omáčky.
  11. Dobre premiešajte a pridajte nasekanú petržlenovú vňať, pričom trochu si nechajte na ozdobu.
  12. Nakoniec naservírujte cestoviny na taniere a posypte zvyšnou petržlenovou vňaťou a nastrúhaným syrom, ak máte chuť.

Tipy:

  • Vyberte kvalitné chorizo: Ovplyvní to celkovú chuť pokrmu.
  • Pridajte zeleninu: Napríklad papriku alebo cuketu pre viac výživy.
  • Použite čerstvé bylinky: Bazalka alebo petržlen dodajú jedlu sviežosť.

Cestoviny s chorizom- Video recept:

Tento jednoduchý a rýchly recept na cestoviny s chorizom je ideálny pre každého, kto chce skvelú chuť bez veľkej námahy. Vyskúšajte ho ešte dnes a nechajte sa prekvapiť!

Súvisiace články:

Nikdy som nejedla také chutné medovo-cesnakové bravčové kúsky: Recept, ktorý stojí za to vyskúšať!

Najlepší recept na krémové cestoviny s lososom: Hotové raz-dva!

Pečené kuracie stehná v rúre: Recept, ktorý si moja babka zamilovala!


Tento článok je výsledkom inšpirácie, ktorú sme načerpali z YouTube kanála PinchofMintCookingChannel

Značky: 15 minútcestoviny s chorizomchorizochutný pokrmjednoduché vareniekuchyňarýchly recept
Predchádzajúci príspevok

Domáce maslo: Recept hotový za 10 minút, ktorý si zamilujete!

Ďalší príspevok

Grécky hovädzí guláš s kašou – Tradičný recept podľa mojej maminky!

Dominika

Dominika

Ďalší príspevok
Grécky guláš

Grécky hovädzí guláš s kašou – Tradičný recept podľa mojej maminky!

Pridaj komentár Zrušiť odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Popular

  • domáci chlebík

    Rýchly domáci chlebík (bez kysnutia)

    0 zdieľaní
    zdieľať 0 Tweetujte 0
  • Nemecký jablkový koláč (recept z roku 1894)

    0 zdieľaní
    zdieľať 0 Tweetujte 0
  • Ľahká jahodová pena (ako od babičky)

    0 zdieľaní
    zdieľať 0 Tweetujte 0
  • Čerešňová šťava bez cukru a konzervantov

    0 zdieľaní
    zdieľať 0 Tweetujte 0
  • Pečená krkovička na kapuste so šampiňónovou omáčkou

    0 zdieľaní
    zdieľať 0 Tweetujte 0
  • Nepečený čokoládový koláč (za pár minút)

    0 zdieľaní
    zdieľať 0 Tweetujte 0
  • Domov
  • Používanie súborov cookies
  • Zásady ochrany osobných údajov
  • Podmienky používania (Terms of Service)
  • Kontakt
  • Reklama

© 2024 radyodbabky.sk - Všetky práva vyhradené.

Vitajte späť!

Prihláste sa do svojho účtu nižšie

Zabudli ste heslo?

Získajte svoje heslo

Ak chcete obnoviť heslo, zadajte svoje používateľské meno alebo e-mailovú adresu.

Prihláste sa
Žiadny výsledok
Zobraziť všetky výsledky
  • Hlavné jedlá
  • Dezerty
  • Chuťovky
  • Šaláty
  • Pečivo a chlieb
  • Zdravé tipy
  • Babkine rady

© 2024 radyodbabky.sk - Všetky práva vyhradené.