• Hlavné jedlá
  • Dezerty
  • Chuťovky
  • Šaláty
  • Pečivo a chlieb
  • Zdravé tipy
  • Babkine rady
  • Hlavné jedlá
  • Dezerty
  • Chuťovky
  • Šaláty
  • Pečivo a chlieb
  • Zdravé tipy
  • Babkine rady
Žiadny výsledok
Zobraziť všetky výsledky
radyodbabky.sk
Žiadny výsledok
Zobraziť všetky výsledky
Home Dezerty

Broskyňový koláč s kondenzovaným mliekom – jemný a lahodný

podľa radyodbabky.sk
17. marca 2025
v Dezerty
0 0
broskyňový koláč s kondenzovaným mliekom

broskyňový koláč s kondenzovaným mliekom

0
SHARES
103
VIEWS
Zdieľaj FacebookZdieľaj na WhatsApp

Tento broskyňový koláč s kondenzovaným mliekom je nadýchaný, vláčny a plný ovocnej chuti. Sladké broskyne sa dokonale snúbia s jemným cestom a kondenzovaným mliekom, ktoré mu dodáva neodolateľnú šťavnatosť!

Ak hľadáte jednoduchý a rýchly dezert, ktorý si zamiluje celá rodina, tento broskyňový koláč je ideálnou voľbou. Jeho príprava je rýchla a výsledok naozaj stojí za to.

Informácie o recepte

  • Čas prípravy: 15 minút
  • Čas pečenia: 45 minút
  • Obtiažnosť: ⭐

Ingrediencie

  • 350 g hladkej múky
  • 160 g kryštálového cukru
  • 3 vajcia
  • 150 ml rastlinného oleja
  • 250 ml mlieka
  • 1 PL prášku do pečiva
  • 1 ČL vanilkového cukru
  • 395 g kondenzovaného mlieka
  • 450 g broskýň
  • Maslo na vymastenie formy

Postup

  1. Do veľkej misy pridáme tri vajcia a rozšľaháme ich metličkou.
  2. Pridáme kryštálový cukor a dobre všľaháme do vajec.
  3. Nalejeme rastlinný olej a mlieko, premiešame.
  4. Do zmesi preosejeme hladkú múku, pridáme prášok do pečiva a vanilkový cukor. Jemne premiešame.
  5. Formu na pečenie vymastíme maslom a na jej dno naukladáme nakrájané broskyne.
  6. Broskyne zalejeme kondenzovaným mliekom.
  7. Na vrch nalejeme pripravené cesto a rovnomerne ho rozotrieme.
  8. Koláč vložíme do predhriatej rúry a pečieme pri 200 °C približne 45 minút.
  9. Po upečení necháme koláč úplne vychladnúť a môžeme podávať.

Tipy

1️⃣ Na ozvláštnenie chute môžete do cesta pridať štipku škorice alebo muškátového orieška.
2️⃣ Ak chcete koláč ešte šťavnatejší, pridajte medzi broskyne a cesto pár lyžíc broskyňovej šťavy.
3️⃣ Skvelou voľbou je podávať tento koláč so šľahačkou alebo kopčekom vanilkovej zmrzliny.

Video recept:

Tento broskyňový koláč s kondenzovaným mliekom je jednoduchý a lahodný. Vyskúšajte ho a podeľte sa o svoje dojmy!


Inšpiráciu na tento recept sme čerpali od Amo Receitas

Značky: broskyňový koláčjednoduchý koláčovocný dezertrýchly receptsladké pečenievláčny koláč
Predchádzajúci príspevok

Pečená bravčová panenka so šampiňónmi a chrumkavou slaninou

Ďalší príspevok

Domáci krémový syr – jednoduchý a lahodný

radyodbabky.sk

radyodbabky.sk

Ďalší príspevok
domáci krémový syr

Domáci krémový syr – jednoduchý a lahodný

Pridaj komentár Zrušiť odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Popular

  • domáci chlebík

    Rýchly domáci chlebík (bez kysnutia)

    0 zdieľaní
    zdieľať 0 Tweetujte 0
  • Nemecký jablkový koláč (recept z roku 1894)

    0 zdieľaní
    zdieľať 0 Tweetujte 0
  • Ľahká jahodová pena (ako od babičky)

    0 zdieľaní
    zdieľať 0 Tweetujte 0
  • Čerešňová šťava bez cukru a konzervantov

    0 zdieľaní
    zdieľať 0 Tweetujte 0
  • Pečená krkovička na kapuste so šampiňónovou omáčkou

    0 zdieľaní
    zdieľať 0 Tweetujte 0
  • Nepečený čokoládový koláč (za pár minút)

    0 zdieľaní
    zdieľať 0 Tweetujte 0
  • Domov
  • Používanie súborov cookies
  • Zásady ochrany osobných údajov
  • Podmienky používania (Terms of Service)
  • Kontakt
  • Reklama

© 2024 radyodbabky.sk - Všetky práva vyhradené.

Vitajte späť!

Prihláste sa do svojho účtu nižšie

Zabudli ste heslo?

Získajte svoje heslo

Ak chcete obnoviť heslo, zadajte svoje používateľské meno alebo e-mailovú adresu.

Prihláste sa
Žiadny výsledok
Zobraziť všetky výsledky
  • Hlavné jedlá
  • Dezerty
  • Chuťovky
  • Šaláty
  • Pečivo a chlieb
  • Zdravé tipy
  • Babkine rady

© 2024 radyodbabky.sk - Všetky práva vyhradené.